www.anne-lihilbert.se
Valutor:
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy


Tack för att du beställer våra online-butiker. Vi önskar verkligen att du har en bra shoppingupplevelse här. Och vi har åtagit oss att skydda våra kunders integritet.

Din sekretessinformation

Vi värdesätter din integritetsinformation, så din integritetsinformation kommer att skyddas. Vår webbutik har till uppgift att skydda din integritet vid köp på nätet. När du registrerar vårt konto ska användarna tillhandahålla personuppgifterna. Och som en del av orderprocessen samlar vi bara in efter viktig kundinformation: Namn, Frakt / Faktureringsadress, E-postadress, Telefonnummer, Kredit- / Betalkortinformation. Kontaktinformationen används bara för att komma i kontakt med dig vid behov. Informationen du lämnar till oss ges inte eller säljs till någon extern part, förutom att rederiet levererar din beställning. Vi delar endast din fraktadress och telefonnummer med fraktföretaget. Den information vi samlar in från dig används endast för att bearbeta och skicka din beställning. Din e-postadress används bara för att ge dig en orderbekräftelse och spårningsnummer. Ditt telefonnummer används för att kontakta dig om det uppstår problem med att din beställning uppfylls eller levereras. Din kreditkortsinformation används endast för att bekräfta om faktureringsadressen är densamma med leveransadressen.

Din Cookies

Cookies är alfanumeriska identifieringstextfiler som vi överför till datorns hårddisk via din webbläsare för att våra system ska kunna känna igen din webbläsare och tillhandahålla funktioner som förvaring av objekt i din kundvagn mellan besök.

Automatisk information

För säkerhetsskäl samlar och samlar vår webbutik ibland ihop internetprotokollets (IP) adress som används för att ansluta din dator till Internet och till vår hemsida. Detta är gjort för ditt skydd för spårningsändamål i olyckligt hänseende att någon får tillgång till din personliga eller finansiella information och öppnar ett konto eller gör inköp under ditt namn.

Kontakta oss med någon fråga

Om du har några frågor, problem eller kommentarer om vårt sekretessmeddelande, vänligen skicka e-post till oss. Vi respekterar din integritet och vi delar inte den information du ger oss med externa företag eller organisationer. Vi har ditt bästa intresse och tror att du kommer att uppskatta vår övertygelse om din säkerhet. Detta är vårt engagemang.

tillbaka
Hem  \  Kontakta oss  \  Webbkarta  \  Sekretesspolicy  \  Frakt & Retur  \  RSS
Copyright © 2020 www.artkids.se